ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δάσκαλε που δίδασκες… Θετικός στον κορονοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό ο άνθρωπος που τον αγνοούσε επιδεικτικά. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ευχόμαστε στον κ. Τζόνσον να μην περιμένει την ανοσία της αγέλης για να γιατρευτεί αλλά να πάρει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Τα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter, μέσα από το οποίο περιγράφει πως εμφάνισε τα συμπτώματα και πως έχει μπει σε απομόνωση.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τζόνσον είναι από τους λίγους ηγέτες στον κόσμο που υποτίμησαν επιδεικτικά την εξάπλωση της νόσου και έκανε λόγο για ανοσία της αγέλης, υπονοώντας ότι αν νοσήσουν πολλοί, θα επέλθει η ανοσία.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφάνισα ελαφρά συμπτώματα και βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τώρα είμαι σε απομόνωση αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της προσπάθειας της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορονοϊού μέσω τηλεδιασκέψεων. Μαζί θα τον νικήσουμε»

Over the last 24 hours I have developed mild symptoms and tested positive for coronavirus.

I am now self-isolating, but I will continue to lead the government’s response via video-conference as we fight this virus.

Together we will beat this. #StayHomeSaveLives pic.twitter.com/9Te6aFP0Ri

— Boris Johnson #StayHomeSaveLives (@BorisJohnson) March 27, 2020

Categories
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ