ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεσπάθωσε δημοσιογράφος του “Alpha” Κύπρου – Πως απαντά για τους αστέγους σε ανάρτηση του Κινήματος

Το μόνο που μπορω να χαρακτηρίσω τις αναρτήσεις σας το τελευταίο διάστημα ειναι με τη λέξη «ΝΤΡΟΠΗ».

Το μόνο που μπορω να χαρακτηρίσω τις αναρτήσεις σας το τελευταίο διάστημα ειναι με τη λέξη «ΝΤΡΟΠΗ». Ντροπη να χαρακτηρίζεται με αυτά τα επίθετα δημοσιογράφους που σας έδωσαν λογο και βήμα να αναδείξετε το κίνημα σας, τη δουλειάς σας και τη φάτσα σας. Ο πόλεμος προς τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετεί τπτ αλλο παρα μόνο να εκτίθεστε περισσότερο. Καλυτερα να απαντάτε με επιχειρήματα και με αλήθειες σε όλα αυτά που ακούγονται γυρω απο το κίνημα, παρα να βγάζετε τόση κακιά και μίσος προς δημοσιογράφους που καλούνται να κάνουν την δουλεια τους και να ενημερώσουν τους πολίτες. Παρουσιάζουμε τα γεγονότα όπως πηγάζουν μέσα απο καταθέσεις αστέγων και στοιχεία που η αστυνομία εντοπίζει μέσα απο τη διερεύνηση της υπόθεσης. Τιποτε περισσότερο τιποτε λιγότερο. Τα υπόλοιπα περί αλήθειας ή παραπληροφόρησης ειναι κατι το οποίο το δικαστηριο θα αποφασίσει και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Διερωτώμαι αν η καλυτερη άμυνα για την ενοχή ειναι η επίθεση…!!!

Αυτά είναι τα λόγια της δημοσιογράφου του ΑΛΦΑ Κύπρου Έρικας Καβάζη, η οποία δίνει μια αποστομοτική (και κατ’ εμάς δίκαιη) απάντηση στην Κίνηση για το δικαίωμα της στέγασης – Παγκύπρια ομάδα η οποία σε ανάρτηση της τα βάζει κυριολεκτικά με τους δημιογράφους ή δημοσιοκάφρους όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Δείτε την ανάρτηση που ανάγκασε την Έρικα Καβάζη να απαντήσει:

# Κίνημα ΕνΕργώ
Να ενημερώσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση, ότι οι καταθέσεις που οφείλουν ως αντικειμενική αρχή, να λάβουν είναι 415 περιπτώσεις αστέγων και όχι 45 (ο αριθμός διιστατε ανάλογα το τηλεοπτικό κανάλι που παρακολουθεί κανείς).
Επίσης, να ενημερώσουμε τους δημοσιογράφους αλλά και τους δημοσιοκαφρους (επίσης οι απόψεις διίστανται) ότι οι άστεγοι 1η Νοεμβρίου θα αυξηθούν αφού το Υπουργείο που πάει να ρίξει αλλου τις ευθύνες που του αναλογούν , εδώ και 3 μήνες δεν έχει καταβάλει το ποσό που αφορά σε επιδόματα ενοικίων ως ωφειλαν σε οικογένειες και θα τους πετάξουν στο δρόμο.
Αλλά βέβαια οι φιλευσπλαχνες κοινωνικές υπηρεσίες του εν λόγω Υπουργείου ξέχασαν να απαντήσουν στις αλλεπάλληλες κλήσεις των ανθρώπων αυτών αφού η μόνη τους έγνοια είναι να τους καλούν για να τους ρωτούν πόσες μέρες έμειναν στο ξενοδοχείο και όταν η κουβέντα πάει στα ενοίκια που οφείλουν κλείνουν βιαστικά το τηλεφωνο.

Σήμερα, αστυνομικός ανακριτής, πήγε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΕνΕργώ και του ζήτησε κατάθεση. Ο Λευτέρης αρνήθηκε οποιαδήποτε κατάθεση καθώς δεν πιστεύει στην αντικειμενικότητα της αστυνομίας. Απάντησε, ως ώφειλε, ότι θα τα πει όλα στο δικαστήριο.

Όσο αφορά τις εξελίξεις στην υγεία του, αύριο θα υποβληθεί σε καθετηριασμό, αφού ξεπεράστηκε το εμποδιο του ποσού των 2 χιλιάδων ευρώ που ζητήθηκε από το νοσοκομείο.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη σας.

Για οσους ρωτατε, η προχθεσινη περιπτωση με την κοπελα που ζητησε τροφιμα εχει διευθετηθει και σας ευχαριστει, ιδιαιτερα τον κυριο (ξερεις ποιος εισαι φιλε) για το κρεας. Αποψε μια οικογενεια θα εχει φαγητο στο τραπεζι της για πολλους μηνες, καταλήγει η ανάρτηση.

Εμείς στην ομάδα του i-eidisi ως δημοσιογράφοι ή δημοσιοκάφροι, πιστεύουμε ότι ορθά απάντησε η συνάδελφος. Δεν νοείται η φίμωση του Τύπου είτε με άμεσες, είτε με έμμεσες προσπάθειες. Η συντακτική ομάδα του Magazine by i-eidisi κλείνει το εν λόγω ρεπορτάζ με την ερώτηση της συναδέλφου Έρικας Καβάζη. Διερωτόμαστε αν – καμιά φορά – η καλυτερη άμυνα για την ενοχή ειναι η επίθεση…!!!

Categories
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ