ΥΓΕΙΑ

Η γλώσσα του σώματος ενός ερωτευμένου άντρα

Υπάρχουν σημάδια που αν παρατηρήσετε προσεκτικά θα διαπιστώσετε αν ο άντρας που κάθεται απέναντί σας είναι ερωτευμένος και δεν σας θέλει μόνο για one night stand. 

Τα σημεία που σας αγγίζει: Αν σας αγγίζει στο πρόσωπο, στα μαλλιά, το πολύ μέχρι το λαιμό, τότε αυτός ο άντρας λιώνει για εσάς και σας θέλει άνευ όρων.

Κοιτάξτε τα πόδια του: Όταν σας μιλάει τα πόδια και κυρίως τα γόνατά του είναι στραμμένα προς το μέρος σας; Ε τότε ένα είναι σίγουρο: Είναι σφόδρα ερωτευμένος μαζί σας και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί.

Βάζει τα χέρια στη μέση: Όταν το κάνει αυτό να ξέρετε ότι του έχετε πάρει το μυαλό.

Οι κόρες των ματιών του είναι τεράστιες: Αν δεν είστε σε ένα σκοτεινό μέρος, τότε αυτό το διακριτικό σημάδι σημαίνει ότι του αρέσετε πολύ. Η διαστολή είναι μια εγκεφαλική ανταπόκριση που παρουσιάζεται όταν μας αρέσει και μας έλκει κάτι πολύ.

Όταν πιάνει τον λαιμό του: Σας μιλάει και αγγίζει το λαιμό του, είναι η κλασική κίνηση που κάνουν οι άντρες για να το παίξουν cool. Σας θέλει πάρα πολύ.

Χαμογελούν τα μάτια του: Τα αληθινά χαμόγελα δεν περιορίζονται στο στόμα. Αν το χαμόγελό του απλώνεται σε όλο του το πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι τον επηρεάζετε θετικά.

Παίρνει μια βαθιά ανάσα όταν σας βλέπει: Όταν παίρνει μια βαθιά ανάσα –θα ρουφήξει το στομάχι και θα φουσκώσει το στήθος του–, πρόκειται για έναν ασυναίσθητο τρόπο να κάνει το άνω μέρος του σώματός του να φαίνεται πιο φαρδύ και τη μέση του πιο στενή, δύο χαρακτηριστικά που τον κάνουν να δείχνει σε καλύτερη φόρμα και (από εξελικτικής πλευράς) πιο επιθυμητό.

Χαϊδεύει το πρόσωπό του: Δεν προσπαθεί μόνο να σας εντυπωσιάσει αλλά προσπαθεί και να σας ακούσει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Categories
ΥΓΕΙΑ