ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Σουμάχερ και το επόμενό τους βήμα

Ο 21χρονη κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ γιόρτασε τα 50α γενέθλια του μπαμπά της με μια πολύ γλυκιά αναφορά.

Φρόντισε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στο instagram γράφοντας «Χρόνια Πολλά στον καλύτερο μπαμπά» μαζί με τρεις φωτογραφίες του επτάκις πρωταθλητή της Formula 1.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday ? ❤️✨ to the best dad ?

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

Μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της σπάνιας δήλωσης της οικογένειας για την τρέχουσα κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή και την ανακοίνωση των σχεδίων για την έναρξη μιας νέας εφαρμογής για ένα εικονικό μουσείο, η κόρη του αποφάσισε να κάνει ένα μικρό και γλυκό αφιέρωμα στον πατέρα της για τα 50α του γενέθλια.

Εδώ είναι η ανάρτηση του γιου του για την εφαρμογή. 

Τα γενέθλια αυτά έρχονται μια πενταετία μετά το τραγικό του ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις.

Η οικογένεια από εκείνη την ημέρα επέλεξε να μην δημοσιοποιεί τίποτα και να κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του καθώς λάμβανε ειδική θεραπεία στο σπίτι τους στην Ελβετία.

Αυτό όμως μέχρι την Τετάρτη, όταν η οικογένειά του εξέδωσε δήλωσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γιορτάσουμε αύριο τα 50α γενέθλια του Μίκαελ μαζί σας και σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζί» έγραψε η οικογένεια του πρωταθλητή της Formula 1.

Αναφερόμενη στην τρέχουσα κατάσταση της υγείας του, η οικογένεια διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του πως «είναι στα καλύτερα χέρια και κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και γι’ αυτό διατηρούμε σε ιδιωτικό επίπεδο ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η υγεία. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα υγιές και ευτυχισμένο 2019».

Πηγή: lifenadlime.com

Categories
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ