ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ο βιασμός εν πτήση που παραμένει άλυτος από το FBI μετά από 17 μήνες

Ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει και η έρευνα παραμένει ανοιχτή

Ήταν λίγο πριν από τις 10 μ.μ. στις 16 Ιουνίου το 2017, όταν η Aubrey Lane επιβιβάστηκε στην πτήση 1280 στο διεθνές αεροδρόμιο Phoenix Sky για να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να συναντηθεί με την οικογένειά της σε μια πτήση που αποδείχτηκε εφιαλτική για την ίδια

Λίγες ώρες μετά την απογείωση σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους αλλά χωρίς να το καταλάβει την ακολούθησε ένας άνδρας, σε κατάσταση μέθης όπως υποστηρίζει, ο οποίος την παγίδευσε και την βίασε μέσα στην τουαλέτα. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνδρας καθότανε κατά την απογείωση και μέχρι το περιστατικό ακριβώς δίπλα της.

Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν μια θαμπάδα τραύματος και σύγχυσης, όπως είπε η Lane, καθώς περίμενε μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, συναντήθηκε με τους αστυνομικούς στο Διεθνές Αεροδρόμιο JFK και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι αεροσυνοδοί γνώριζαν τι συνέβη, καθώς τη μετακίνησαν σε μια άλλη θέση και η αστυνομία δέχθηκε την καταγγελία της γυναίκας όταν έφτασε στο JFK, ωστόσο, ο άντρας που την είχε βιάσει πέρασε κανονικά την πύλη και του επέτρεψαν να φύγει.

17 μήνες αργότερα, η υπόθεση της Lane παραμένει στα χέρια του FBI με ελάχιστα ορατά σημάδια προόδου και χωρίς καμία ενημέρωση.

Η Lane προσφέρθηκε να συναντηθεί με την αεροπορική εταιρία για να συζητήσει τι συνέβη αν και η εταιρία αρνήθηκε καθώς η έρευνα του FBI είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Δειτε περισότερα στο video που ακολουθεί: 

Source: She Got Up To Use The Bathroom On A Red Eye Flight, But She Didn’t Notice He Was Following Her by internetroi

Categories
ΠΑΡΑΞΕΝΑ