ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κι όμως! Οι σερβιέτες δημιουργήθηκαν για τους άντρες!

Όχι μόνο χρησιμοποιείται από άντρες, αλλά αποδεικνύεται και σωτήρια

Και όμως, οι σερβιέτες χρησιμοποιούνται από τους άντρες και μάλιστα στον… πόλεμο! Πρόσφατα, Βιετναμέζοι στρατιώτες, δημοσίευσαν υλικό με αυτό το προϊόν, παρουσιάζοντας το πόσο χρήσιμο τους είναι και κάνοντας το διαδίκτυο να τρελαθεί.

Ο λόγος, για μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο γκρούπ «Yu Xuan Fan Group», στην οποία απεικονίζονται να τοποθετούν στους πάτους των αρβύλων τους σερβιέτες, οι οποίες όπως αναφέρεται, όχι μόνο είναι απαλές για το δέρμα του ποδιού, αλλά απορροφούν τα βακτήρια και τις άσχημες οσμές.

Προφανώς και κανείς δεν θα μπορούσε να συνδυάσει το εν λόγω προϊόν, όχι μόνο με άντρες, αλλά και με τον στρατό, αφού όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι κατασκευάζονται για άκρως γυναικείο λόγο.

Επιπλέον, άλλος ένας χρήστης του παραπάνω γκρουπ, αναφέρει ότι οι σερβιέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν επίδεσμοι, σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί, ενώ τα ταμπόν, μπορούν να τοποθετηθούν σε πληγές από σφαίρες.

Μάλιστα, στη διάρκεια των Παγκοσμίων Πολέμων, οι σερβιέτες χρησιμοποιούνταν για τον περιορισμό της αιμορραγίας των τραυματιών και αργότερα, οι νοσοκόμες που τους φρόντιζαν, άρχισαν να τις χρησιμοποιούν σαν λύση της ημέρες της περιόδου.

Πηγή: e-radio.gr

Categories
ΠΑΡΑΞΕΝΑ