ΥΓΕΙΑ

Η Άννα Σολωμού, ιδιοκτήτρια του Euphoric Spa & Beauty στην Λεμεσό, μας μιλά για τον όμορφο κόσμο της!

  1. Το Euphoric Spa & Beauty έχει γίνει μόνιμος φίλος και υπηρέτης της ομορφιάς. Πως αισθάνεστε που οι πελάτες σας, σας δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης;

Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου χαιρόμαστε πάρα πολύ που έχουμε δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ακόμα και η διαμόρφωση του χώρου μας εμπνέει ακριβώς αυτό: φιλοξενεί την ομορφιά με εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και αυτά προσφέρουμε με τις υπηρεσίες μας.

  1. Η Άννα Σολωμού

    Πιστεύετε ότι οι Κύπριες γυναίκες προσέχουν το πρόσωπό τους;

Το προσέχουν θα έλεγα, ψάχνονται και θέλουν το καλύτερο για την επιδερμίδα τους. Χαίρομαι πάρα πολύ που τις βλέπω να περιποιούνται όλο και περισσότερο τον εαυτό τους!

  1. Τι υπηρεσίες βρίσκει κανείς στο Euphoric Spa & Beauty;

Το Euphoric spa & Beauty είναι ένας μοναδικός χώρος που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής με έμφαση στην ποιότητα, τους κανόνες υγιεινής, την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών, με γνώμονα το αίσθημα ευθύνης και σύμμαχο τον απόλυτο επαγγελματισμό.

  1. Τώρα το καλοκαίρι με το τόσο θερμό κλίμα που έχουμε στην Κύπρο, τι πιστεύετε δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ μιας γυναίκας;

Ένα καλό αντιηλιακό προσώπου και σώματος, και σίγουρα ένα ενυδατικό νερό σε μορφή σπρέι για το πρόσωπο. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε να οξυγονώνουμε το πρόσωπό μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να ενυδατώνουμε καλά τον οργανισμό μας.

  1. Ποιες νέες καινοτομίες προσφέρονται στο ινστιτούτο σας για ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα;

Το EUPHORIC SPA & BEAUTY είναι ένας ναός ομορφιάς, χαλάρωσης και περιποίησης. Εκείνο που πιστεύω ότι μας κάνει να ξεχωρίζουμε στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι ότι τις προσφέρουμε σωστά! Παράλληλα με τη διαδικασία της δερμοδιάγνωσης που κάνουμε πολύ συχνά στο ινστιτούτο, παρέχουμε τις υπηρεσίες που ακριβώς έχει ανάγκη το δέρμα σας.

  1. Στο ινστιτούτα σας προσφέρετε και πρωτότυπες υπηρεσίες όπως ομαδικά παιδικά spa parties. Μιλήστε μας λίγο περισσότερο για αυτό το μοναδικό πακέτο που μπορεί να κλείσουν οι μαμάδες για τα κορίτσια τους.

Η ιδέα γεννήθηκε αυθόρμητα! Θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρά κοριτσάκια να μεταμορφωθούν σε δεσποινιδούλες, σε ένα μοναδικό spa πάρτυ σας. Κατά τη διάρκεια του πάρτυ, κάνουμε στα κοριτσάκια μάσκες από γιαούρτι, μανικιούρ, πεντικιούρ με αυτοκόλλητα στρας, αφροποδόλουτρο , μακιγιάζ ματιών από γυαλιστερές σκιές και glitter και πολλά άλλα που ξετρελάνουν τις μικρές μας φίλες. Φροντίζουμε οι έμπειροι συνεργάτες μας να δημιουργήσουν ένα πάρτυ ξεχωριστό με πολύ glitter και χρυσόσκονη. Φυσικά, όπως σε ένα κοριτσίστικο spa δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ρόμπες, τα παντοφλάκια και οι κορδέλες. Οι μικρές λατρεύουν αυτό το concept των παιδικών γενεθλίων!

  1. Πιστεύετε ότι όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει μια γυναίκα να προσέχει το πρόσωπό της με κρέμες θα επιβραδύνει την γήρανση;

Σίγουρα η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Βεβαίως και οι κρέμες βοηθούν στο να επιβραδύνουν τη γήρανση, τα αποτελέσματα όμως θα είναι αμελητέα αν δεν επισκεπτόμαστε συχνά και το ινστιτούτο μας για πιο εξειδικευμένες και επαγγελματικές θεραπείες.

  1. Για εκείνους που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να επισκέπτονται συχνά κάποιο ινστιτούτο, μπορείτε να μας πείτε μερικά μυστικά ομορφιάς;

Ο καλός ύπνος, η μεγάλη κατανάλωση νερού, η αποφυγή κακών συνηθειών όπως το κάπνισμα και η καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση του προσώπου και του σώματος στο σπίτι είναι πράγματα απαραίτητα τα οποία δεν πρέπει να παραμελούμε ποτέ. Κανόνας!

Βρείτε το Euphoric Spa & Beauty στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ 128Γ, 3011 στην Λεμεσό και στο τηλέφωνο 25256768.

Email: [email protected]

Facebook 

Instagram

 

 

Categories
ΥΓΕΙΑ