ΘΕΑΤΡΟ

ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΛΙΟΥ – ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΛΟΝ

Έρχεται από 5 Ιουνίου

 Το Θέατρο Γέλιου μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε πέρσι με την κωμωδία « Με την Βούλλαν του Μουχτάρη» ( Σαράντα παραστάσεις παγκύπρια) , όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρουσιάζει την νέα ξεκαρδιστική  κυπριακή κωμωδία « ΕΚΛΕΨΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΛΟΝ »!

Μία κωμωδία φάρσα με ανατροπές, πολλά κυπριακά τραγούδια και όχι μόνο , χορό και αβίαστο γέλιο ! Πολύ γέλιο χωρίς βωμολοχίες!  Μία κωμωδία για όλη την οικογένεια.

Επικεφαλής του θιάσου θα είναι και πάλι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια  Ολγα Ποταμίτου.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σχοινιού , Στέλλα Ποταμίτου, Δημήτρης Χατζηπαύλου , Ζωή Ανθούλη , Στέφανη Τόκα και ο Γιώργος Νικολάου . ( Ένας εφταμελής θίασος με επαγγελματίες ηθοποιούς).

Περίληψη:

Εφτά άνθρωποι , εφτά διαφορετικοί χαρακτήρες και ένας Κούνελλος!

Η ιστορία του έργου διαδραματίζεται στο σπίτι του ζωντοχήρου Κοινοτάρχη Ευάγγελου Ευαγγέλου ( Κώστας Σχοινιού) ο οποίος ζει με το μαμμόθρεφτο παιδί του τον Πάμπο (Δημήτρης Χατζηπαύλου) και τον παραγιό του Χρυσοβαλάντη  ( Γιώργος Νικολάου)το παιδί για όλες τις δουλειές. Η  ζήση τους είναι ο Κούνελλος που έχουν . Είναι τόσο καρπερός που του φέρνουν  από διάφορα μέρη της Κύπρου Κουνέλες για να τις ζευγαρώσουν .

Στο σπίτι του Κοινοτάρχη καταφτάνει η μέλλουσα σύζυγος του από την Λευκωσία , Δέσποινα και αυτή ζωντοχήρα ( Στέλλα Ποταμίτου) μαζί με την κόρη της Στέφανη – Μιράντα – Λάντα – Χρονοπούλου ( Στέφανη Τόκα) και την μητέρα της Κυρία Μιράντα Λάντα ( Ολγα Ποταμίτου) πρώην στάρ του μουσικού θεάτρου .

Μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου « Τα Δίδυμα Κουνέλια» η Ζωή ( Ζωή Ανθούλη) έρχεται για να αγοράσει τον καρπερόν Κούνελλον. Επειδή όμως ο Κοινοτάρχης αρνείται να της τον πουλήσει , αποφασίζει να τον κλέψει …. Θα τα καταφέρει … άραγε … η συνέχεια επι σκηνής .

Μία κυπριακή , ξεκαρδιστική κωμωδία για όλη την οικογένεια, με πολύ γέλιο , μπλεξίματα και ανατροπές , αλλά και τραγούδια από την Ολγα Ποταμίτου πλαισιωμένη από όλο τον θίασο!

Το κείμενο και την σκηνοθεσία υπογράφει και φέτος ο Κώστας Σχοινιού.

Βοηθός Σκηνοθέτης : Δημήτρης Χατζηπαύλου .

Μουσική : Αντώνη Δημητριάδη .

Στίχοι : Δώρου Κυριακίδη.

Χορογραφίες: Κωνσταντίνα Μέσσιου.

Σκηνικά: Ανδρέα Κυπριανού.

Κοστούμια: Μαρίνας Ιακώβου.

Κομμώσεις : Βίκυς Ευσταθίου.

Φωτισμοί , Διευθυντής σκηνής: Σονάι Γιλτίζ .

Σχεδιασμός Αφίσας : Χριστόδουλος Μεγάλεμος.

Βίντεο: Γιάννος Σαβίδης .

Φωτογραφίες: Ηρακλής Μαυρομμάτης.

Επιμέλεια παραγωγής: Δώρος Κυριακίδης.

Υπεύθυνη γενικών καθηκόντων : Χριστίνα Τερεζοπούλου.

Η πρεμιέρα προγραμματίστηκε  την Τρίτη  5 Ιουνίου στο Θέατρο ΑΝΕΜΩΝΑ και θα ακολουθήσουν άλλες δύο παραστάσεις την Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Ιουνίου. ( ΜΟΝΟ).

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουνίου στο Θέατρο ΕΝΑΦ ( Αγία Φύλα).

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κυριακή 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας .

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Παρασκευή 22 Ιουνίου στο κινηματοθέατρο Καλλιθέα.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 20.30 .

Γενική είσοδος: 10 ευρώ .

Κρατήσεις: 96430002.

Το Θέατρο Γέλιου θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι σε Κοινότητες και Δήμους , γιατί δικαίωμα στην ψυχαγωγία έχει ο κάθε άνθρωπος και στο πιο μικρό χωριό της Κύπρου.

Είδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από τις Κοινότητες και Δήμους , γι αυτό παρακαλούνται οι Κοινοτάρχες , Απόδημοι , Πολιτιστικοί λειτουργοί και Κέντρα Νεότητας να κλείσουν έγκαιρα την ημερομηνία τους επικοινωνώντας με τον Κύριο Σχοινιού στο 96430002.

 

 

 

 

Categories
ΘΕΑΤΡΟ