ΥΓΕΙΑ

Τι είναι ο εγκλωβισμός του πέους

Τι να κάνεις άμα σου συμβεί

Το βλέπεις συχνότερα στον κινηματογράφο, όταν θέλουν να δώσουν μια αστεία διάσταση στις ερωtικές περιπτύξεις. Όμως συμβαίνει συχνότερα από όσο πιστεύουμε.

Την προηγούμενη χρονιά καταγράφηκαν στις ΗΠΑ 176 περιπτώσεις, εγκλωβισμού του πeους, και οι γιατροί στα επείγοντα κλήθηκαν να βοηθήσουν τους φλογερούς εραστές.

Τί είναι όμως ο εγκλωβισμός;

Ο εγκλωβισμός πeους συμβαίνει όταν οι μυς του κόλπου της γυναίκας συστέλλονται υπερβολικά γύρω από το πeος, καθιστώντας αδύνατο για τον άνδρα να το βγάλει έξω από τον κόλπο. Έτσι το ζευγάρι μένει κολλημένο.

Σε περίπτωση που σας συμβεί, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και στις περισσότερες των περιπτώσεων, αν χαλαρώσετε θα απελευθερωθείτε από μόνοι σας, χωρίς να χρειαστεί η μεταφορά σας σε κάποιο νοσοκομείο.

Η στύση του άνδρα πρέπει να υποχωρήσει, οπότε οτιδήποτε μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του, και να οδηγήσει στην πτώση του ανδρισμού του, μπορεί να βοηθήσει. Συνήθως η επαφή με κάτι κρύο είναι, αρκετή.

Αν όμως ο εγκλωβισμός διαρκεί, θα χρειαστεί να μεταφερθείτε σε νοσοκομείο, όπου θα σας χορηγηθεί μυοχαλαρωτική ένεση, για να ηρεμήσουν οι μυς.

Πηγή: e-radio.gr

Categories
ΥΓΕΙΑ