TV

Κωνστάντια Δημητριάδου – Η μια από τις τρεις της “Γυναικείας Υπόθεσης” στο MAGAZINE

«Τα όνειρά μας είναι μόνο για μας και τους ανθρώπους μας,! Δεν είναι για δημόσια κατανάλωση»

Μια εξαίρετη, θετική, δυναμική, δημιουργική και συνάμα φιλική παρουσία φιλοξενεί σήμερα το MAGAZINE. Ο λόγος για την Κωνστάντια Δημητριάδου, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι μητέρα, σύζυγος και επαγγελματίας, ταυτόχρονα. Πρόκειται για την γυναίκα που υπογράφει την αρχισυνταξία του περιοδικού Hello! του ομίλου «Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» και είναι η διευθύνουσα του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Cal Creative Communication. Η γυναίκα που μέσα σ’ αυτές όλες τις υποχρεώσεις κάνει άλλο ένα επαγγελματικό βήμα στην καριέρα της.

Στην τηλεόραση οι προκλήσεις είναι πολλές και η σημερινή φιλοξενούμενη του MAGAZINE σμίγει τις δυνάμεις της παρέα με δύο άλλες γυναίκες και υλοποιούν ένα project υπό τον τίτλο «Γυναικεία Υπόθεση» στην κρατική τηλεόραση

Του Δήμου Κουγιούντα

Που, πότε και τι ώρα θα βλέπουμε τη Γυναικεία Υπόθεση;

Από τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου και κάθε μέρα, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 16.00 μέχρι τις 17.45 στο ΡΙΚ1. 

Το τρίδυμο Ελίτα Μιχαηλίδου, Μαριλένη Σταύρου και Κωνστάντια Δημητριάδου πως προέκυψε;

Το ΡΙΚ και η Ελίτα το σκέφτηκαν για μας, πριν από μας. Τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!

Οι δύο συμπαρουσιάστριές σου είναι πρόσωπα τα οποία έχουμε δει στην TV. Εσύ πως βιώνεις αυτό το παρθενικό βήμα στην καριέρα σου;

Όπως βιώνω κάθε νέο project που μου προκύπτει επαγγελματικά. Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Έχεις σκεφτεί ότι μια καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση πιθανόν να σου κοστίσει χρόνο από άλλες δραστηριότητες που κάνεις, δεδομένου ότι είσαι η Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Hello! ενώ διευθύνεις και το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Cal Creative Communication;

Αν δεν πλαισιωνόμουν από υπέροχους συνεργάτες, θα ανησυχούσα πολύ και ενδεχομένως να μην προχωρούσα σε αυτό το βήμα. Αισθάνομαι ασφάλεια όμως, γιατί είναι ικανότατοι και γιατί στηρίζουν τις αποφάσεις μου. Από την άλλη, η πραγματικότητα είναι πως όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο των media και της επικοινωνίας, έχω συνηθίσει να κάνω πολλά πράγματα. Ποτέ δεν ασχολούμουν με ένα μόνο project, ποτέ δεν είχα μια χαλαρή καθημερινότητα. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν έχοντας έντονους ρυθμούς, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είμαι σίγουρα μία από αυτούς. Ξέρω επίσης, ότι από την στιγμή που έχω αποφασίσει να κάνω κι αυτό το βήμα, όλα θα συνδυαστούν με ένα μαγικό τρόπο, όπως συμβαίνει συνήθως.

Τι ύφος θα έχει η εκπομπή; Θα απευθύνεται κυρίως σε γυναικείο κοινό;

Η εκπομπή δεν έχει ταμπέλες. Είναι μια εκπομπή που θα αγαπά την προσωπική άποψη και που θα μιλά χωρίς υπεκφυγές. Θα το δείτε!

Γιατί στο κρατικό κανάλι και όχι σε άλλη συχνότητα;

Γιατί αν και κατά διαστήματα ή ακόμα και φέτος, μιλούσα και με άλλους σταθμούς, μόνο τώρα στο ΡΙΚ, ένιωσα ασφάλεια ότι θα κάνω κάτι που μου ταιριάζει. Παράλληλα, θεωρώ ότι η κρατική ραδιοτηλεόραση μπαίνει σε μια νέα, σύγχρονη και πολύ υποσχόμενη εποχή, οπότε το timing το βρήκα εξαιρετικό.

Η ώρα της εκπομπής βρίσκεται απέναντι από εκπομπές οι οποίες κλέβουν σοβαρό μερίδιο τηλεθέασης. Σας απασχολεί το θέμα αυτό;

Αυτό μου με απασχολεί είναι να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, με αξιοπρέπεια, με ήθος, με ειλικρίνεια, και παράλληλα να το απολαύσουμε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Άλλωστε, δεν μπορώ να αισθανθώ ανταγωνισμό για καμιά εκπομπή στην οποία εργάζονται άνθρωποι με τους οποίους συνδέομαι φιλικά εδώ και τόσα χρόνια.

Τι να περιμένουμε τη Δευτέρα να δούμε στην πρεμιέρα;

Εμάς όπως μας ξέρετε. Θα είμαστε απλά ο εαυτός μας!

Πως είναι για μια γυναίκα να είναι επαγγελματίας και μητέρα, όπως στην περίπτωσή σου;

Υπέροχο. Εννοείται ωστόσο, πως δύσκολα συνδυάζονται όλα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ένα σύντροφο που σε στηρίζει στον μέγιστο βαθμό και μοιράζεται μαζί σου τα πάντα. Ναι, η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, είναι τα πάντα για μένα αλλά για να αισθάνομαι ισορροπημένη και δημιουργική, έχω ανάγκη και τη δουλειά μου. Χαίρομαι που το αντιλαμβάνονται και που παρόλο που τους λείπω κάποτε, στο τέλος της ημέρας δηλώνουν περήφανοι για μένα.

Ένα όνειρο της Κωνστάντιας το οποίο έκανε πραγματικότητα και ένα όνειρο το οποίο θα κυνηγήσει; 

Τα όνειρά μας είναι μόνο για μας και τους ανθρώπους μας, Δήμο μου! Δεν είναι για δημόσια κατανάλωση. (Γέλια).

 

Categories
TVΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ